Nieuwe strafschopdiscussie is al opgelost bij Anderlecht

Nieuwe strafschopdiscussie is al opgelost bij Anderlecht
Foto: © Photonews

Besnik Hasi was niet gelukkig toen Anthony Vanden Borre dinsdag de penalty ging opeisen tegen Arsenal. Maar Hasi heeft ook begrip, want hij kent het speciale karakter van zijn verdediger.

Hasi had een gesprek met de protagonisten. "Ik heb Youri en Anthony bij mij geroepen, want ik wilde niet dat er een probleem zou ontstaan tussen hen. Maar ze waren er al mee aan het lachen", grijnsde Hasi. "Youri heeft enorm veel respect voor Anthony en hij ziet hem dan weer als kleine broer. Maar ik heb wel duidelijk gemaakt dat er regels zijn en dat iedereen zich daaraan moet houden."

"Youri is eerste strafschopnemer. Ik kan me wel inbeelden dat hij niet gelukkig was. De regels zijn voor iedereen hetzelfde. Ik wil niet terug naar de situatie van een paar maand geleden toen de discipline helemaal weg was. Maar goed, ik ken Anthony ook. Ik weet dat je hem in zijn originaliteit moet laten. Op zo'n moment voelt hij zich zo sterk... En hij wou die penalty nemen. Ik heb nog met hem gespeeld. Soms moet je dat er gewoon bijnemen", lachte Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties