Sylla: "Match tegen Genk was volgens mij onze beste wedstrijd dit seizoen"

Sylla: "Match tegen Genk was volgens mij onze beste wedstrijd dit seizoen"
Foto: © photonews

Idrissa Sylla speelde als kersvers papa opnieuw een belangrijke rol voor Essevee tegen Racing Genk. Doet hij dat vanavond nog eens over tegen Oostende? "Misschien na de match tegen Oostende champagne of taart om de kindjes te vieren."

Aernout Van Lindt in Waregem

Hassan en Hussein. Zo heet de tweeling van Idrissa Sylla: "Het zijn twee jongens. Wie de oudste is? Er zat maar twee minuten tussen volgens mij. Alles gaat er goed mee", geeft de spits uit Guinee aan.

De voorbije week ging hij op en af naar Le Mans, waar zijn vrouw nog steeds woont: "Ze studeert in Frankrijk en daarom was het beter dat ze daar bleef voorlopig. Ze studeert overigens voor journalist, net als jullie", aldus Sylla.

Genk was de beste match van Zulte Waregem dit seizoen

Sylla zelf vierde zijn vaderschap met twee grote beren en een berenmatch: "Het deed deugd en we hebben veel vertrouwen getankt uit wat vermoedelijk wel de beste match was volgens mij van Zulte Waregem dit seizoen."

"Aan wat het lag? Misschien was het wel de nieuwe positionering op het veld. Het lukte in ieder geval tegen Genk, misschien dat we nog op die manier zullen spelen. We zien wel, de coach beslist."

Iedereen wil ooit naar een grote club

Landgenoot Ibrahima Conté zit ondertussen bij Anderlecht. Ook een droom voor Sylla? "Ik praat nog vaak met Conté, maar niet speciaal over Anderlecht. Hij voelt er zich goed, zoveel te beter voor hem."

"Of ik zelf een stap hogerop wil zetten? Ach, iedereen wil ooit naar een grote club en ik hoop dat er aanbiedingen komen. Maar ik heb niets gehoord en ik ben nu speler van Zulte Waregem en voel me hier prima."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties