Kebano matchwinnaar met twee rozen: "Maar ik hoop dat het beste nog moet komen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Kebano matchwinnaar met twee rozen: "Maar ik hoop dat het beste nog moet komen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neeskens Kebano kopte Sporting Charleroi gisteren naar de overwinning met twee doelpunten. De aanvaller van de Henegouwers verkeert de laatste weken in bloedvorm, maar blijft razend ambitieus.

"Ik ben nog jong en hoop eigenlijk dat het beste nog moet komen", aldus Neeskens Kebano. "Al is het natuurlijk wel een feit dat ik momenteel mijn hoogste niveau haal. Het klopt misschien wel dat die eerste selectie voor de Congolese nationale ploeg voor een klik heeft gezorgd."

Volgens Felice Mazzu is Kebano ook op training een andere speler. "Maar in mijn ogen is er niets veranderd", gaat de aanvaller verder. "Ik werk nog altijd even hard op training, maar mentaal zit het goed. Ik ben vandaag dan wel misschien de matchwinnaar, maar ook mijn ploeggenoten deden het uitstekend."

De Zebra's sluiten op die manier de heenronde af met een plaats in de brede middenmoot. "Maar het doet vooral deugd om nog eens te winnen na die één op zes tegen Sporting Lokeren en Club Brugge", besluit Kebano. "We spelen altijd mee met de topclubs, maar ondervinden nog te veel moeilijkheden tegen de kleinere tegenstanders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties