Man van glas Soumahoro na vier(!) minuten alweer geblesseerd

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Man van glas Soumahoro na vier(!) minuten alweer geblesseerd
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zat Gent in de partij tegen Anderlecht echt niet mee. Niet alleen werd elke kans de nek omgewrongen, de Buffalo's zagen ook Milicevic en Soumahoro uitvallen. Die laatste stond maar vier minuten op het veld.

Sander De Graeve in Gent

Hij kwam immers Milicevic vervangen vlak voor rust. Iedereen was dan ook met verstomming geslagen toen plots Saief op het veld stond. Hij viel niet scherp in, maar zo slecht was het niet. "Ik had het ook niet in de gaten", aldus Vanhaezebrouck. "Plots kwam de dokter in de rust bij me om te zeggen dat Yaya niet meer verder kon."

Ook bij Milicevic vreest men een scheur

"Ik weet nog niet precies wat het is. Bij Yaya is het de hamstring, bij Milicevic de adductor", geeft Vanhaezebrouck aan. Lepoint vreest het ergste. "Het zou wel eens een scheur kunnen zijn bij Milicevic. Bij Soumahoro is het zeker een scheur." Gisteren verloor Gent op de valreep ook Van Der Bruggen.

Voor Soumahoro is het de zoveelste blessure. De winger is uitermate explosief, maar net dat zorgt ervoor dat hij extreem blessuregevoelig is. De ziekenboeg is intussen aardig gevuld bij Gent en ook in de match was het zeer nadelig. Dejaegere en Neto zaten er aan het eind immers door op het middenveld. "We hadden het moeilijk, maar kwamen er daarna terug door. Dat we die twee wissels al moesten gebruiken hielp natuurlijk niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties