Deschacht over akkefietje Tielemans-Mitrovic: "Twee jongens met goesting"

Caroline Tonnelier
| 34 reacties
Deschacht over akkefietje Tielemans-Mitrovic: "Twee jongens met goesting"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het was weer van dat bij Anderlecht tegen AA Gent. Youri Tielemans en Aleksandar Mitrovic eisten allebei de bal op bij een vrije trap en Deschacht moest tussenkomen om de gemoederen te bedaren.

In Extra Time kwam de verdediger terug op het incident. Hij sprak in op Tielemans, nadat Mitrovic hem verzekerd had dat hij honderd procent zeker ging scoren (wat niet gebeurde). "Hij gaat scoren. Blijf positief, laat hem", zo zei Deschacht tegen de middenvelder.

Toch is het de afspraak dat Tielemans hem geeft. Ondanks alles vindt Deschacht dat het incident op positieve wijze moet bekeken worden. "Het zijn twee jongens met veel goesting", aldus de Oost-Vlaming. Peter Vandenbempt denkt er alvast anders over. Hij vindt dat Anderlecht wel degelijk een probleem heeft.

"Mitrovic heeft er al een paar goed getrapt op training"

De vraag kwam ook of Mitrovic op training goede vrije trappen geeft. "Mitrovic heeft er een paar al goed getrapt. Een paar", zo is Deschacht duidelijk. Toch nam hij het op voor de Serviër. "Hij heeft een goede wedstrijd gespeeld", en dat speelde volgens de verdediger ook mee om hem de kans te geven om toch aan te leggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties