Stijnen breekt lans voor Mignolet: "Zijn prestaties krijgen te weinig aandacht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Stijnen breekt lans voor Mignolet: "Zijn prestaties krijgen te weinig aandacht"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet kreeg dit seizoen al bakken kritiek over zich heen, maar bewees de voorbije weken dat hij met recht en reden de nummer één van Liverpool is. Volgens Stijn Stijnen krijgt de doelman overigens te weinig krediet. "Als Thibaut Courtois een goede wedstrijd speelt staan de kranten vol."

Simon Mignolet kreeg er de voorbije maanden niet alleen in de Engelse media van langs, maar ook enkele zelfverklaarde analisten deden hun negatieve zegje over de Rode Duivel. "Maar de kritiek is onterecht", verdedigt Stijn Stijnen zijn provinciegenoot op TVLimburg. "De verdediging van Liverpool is gewoon niet goed. Bovendien is het seizoen van de bevestiging altijd lastiger."

Marc Wilmots liet eerder vandaag op de persbabbel nog verstaan dat er een duidelijke hierarchie bij de doelmannen heerst. "Waarom Simon niet eens laten spelen tegen IJsland? Voor mij is het simpel: als Thibaut Courtois fit is, speelt Thibaut Courtois."

Kritiek op Mignolet is onterecht. De verdediging van Liverpool is gewoon niet goed

"Courtois doet het uitstekend bij Chelsea", besluit Stijnen. "Hij straalt enorm veel vertrouwen uit in de voor een doelman moeilijkste competitie ter wereld. Maar net daarom krijgt Mignolet te weinig aandacht voor zijn prestaties. Simon was top tegen Real Madrid! Als Courtois een goede wedstrijd speelt staan de kranten vol, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties