Club Brugge helpt mensen aan een job

Club Brugge helpt mensen aan een job
Foto: © photonews

Zaterdag houdt Club Brugge samen met Randstad een jobbeurs in het logegebouw van Jan Breydel. Tussen 10 en 16 uur kunnen werkgevers en werknemers elkaar ontmoeten. Een 30-tal sponsors van Club Brugge zullen present zijn. Dat laat blauw-zwart weten in een persbericht.

Wie droomt van een job bij blauw-zwart zelf kan ook op de jobbeurs terecht, want enkele diensten stellen vacatures open. Maar ook een job bij diverse partners en sponsors kunnen gevonden worden op zaterdag 15 november. Het volledige persbericht lees je hier:

Op zaterdag 15 november 2014 organiseert Club Brugge Foundation, Clubs communitywerking, samen met Club Partner Randstad & VDAB de vierde editie van de Jobbeurs in het Jan Breydelstadion.

Van 10u tot 16u wordt het logegebouw van het Jan Breydelstadion een ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden. 30 Club-sponsors en bedrijven uit de regio komen er hun vacatures voorstellen aan de bezoekers.

Ook Club Brugge is zelf op zoek naar nieuw talent om zijn werking te versterken. Onder meer de Veiligheidsdienst en de Club Academy stellen hun vacatures voor op deze Jobbeurs.

De Jobbeurs is open voor alle bezoekers, ongeacht het profiel of opleidingsniveau. Bezoekers maken, naast kans om hun droomjob te ontdekken, ook kans om tijdens de jobbeurs filmtickets of een toegangstickets voor een thuismatch van Club Brugge te winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties