"Oularé kreeg contractverlenging niet op basis van die ene wedstrijd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
"Oularé kreeg contractverlenging niet op basis van die ene wedstrijd"
Foto: © Photonews

Obbi Oularé maakte een meer dan opmerkelijk debuut in de basis bij Club Brugge. De 18-jarige aanvaller speelde niet alleen goed tegen KV Kortrijk, maar was ook meteen goed voor een doelpunt. "Maar hij kreeg zijn nieuw contract niet op basis van die ene wedstrijd."

Club Brugge begon het seizoen met twee spitsen (Tom De Sutter en Nicolas Castillo, nvdr.), maar heeft er ondertussen al een derde bij. "Niemand had verwacht dat Obbi zo snel stappen zou zetten", bekende ook Michel Preud'homme enkele weken geleden. "Maar Oularé heeft nog steeds een fysieke achterstand. Hij kan nog geen negentig minuten aan."

Ondertussen ondertekende Oularé wel al een nieuw contract bij blauw-zwart. "Maar dat is niet gebeurd op basis van die ene wedstrijd", vertelt Philippe Clement in Sport/Voetbalmagazine. "Maar de onderhandelingen liepen al een poosje. Ondertussen weet Obbi ook welke stappen hij nu moet zetten om negentig minuten te vervolmaken. Op een bepaald moment was hij op. Zo'n jongens denken soms dat ze bij de A-kern iedereen naar huis zullen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties