Matias Suarez krijgt hulp van Milan en Barcelona

Matias Suarez krijgt hulp van Milan en Barcelona
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Matias Suarez laat niets aan het toeval over. Deze keer moet het ook, want zijn carrière lijkt op het spel te staan. De Argentijn sukkelt al met zijn vierde knieblessure en dit keer moet elke specialist in Europa hem helpen weer fit op het veld te komen.

Suarez trekt dagelijks naar het kabinet van Lieven Maesschalck om de knie te verstevigen en zo een nieuwe operatie te vermijden. Daarnaast ging hij ook naar het gerenommeerde Milan-lab om onderzoeken te laten doen, weet Het Nieuwsblad. Hij werd anderhalve dag aan allerlei testen onderworpen en de conclusie is dat hij straks met een mondstuk moet spelen.

Vanuit de kaak loopt er een zenuw die negentig procent van de informatie van de hersenen naar de spieren stuurt. Door een slechte beet kan die voor een onevenwicht zorgen. En dat is waar Suarez mee sukkelt. De quadriceps in zijn ene been zijn beter ontwikkeld dan in zijn ander en zorgt voor instabiliteit. Ook Defour en Praet dragen zo'n mondstuk.

Stamceltechniek

Daarnaast trok Suarez ook op eigen initiatief naar Barcelona om dokter Ramon Cugat, specialist in knieproblemen en verbonden aan Barça, te consulteren. Hij gebruikt revolutionaire methodes zoals stamceltechniek om blessures te herstellen. Anderlecht laat dus niets aan het toeval over.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties