Reactie Van Wijk: "We zitten serieus in de problemen"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Van Wijk: "We zitten serieus in de problemen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo maakt een hele moeilijke periode door. Ook tegen Charleroi gingen de Kemphanen onderuit en bovendien vielen met Maertens en Godeau opnieuw 2 sterkhouders uit.

Robby Morren in Westerlo

  • Lijst geblesseerden groeit nog aan
  • Slechts 1 op 15 behaald

"We zitten in de hoek waar de klappen", zo trapte Van Wijk een open deur in. "Charleroi speelde heel gedisciplineerd en goed georganiseerd, het is een moeilijke tegenstander."

"Wij hebben met een groot hart gespeeld, maar we waren niet gevaarlijk in de zone van de waarheid. Dat is ons probleem op dit moment. Het begon nochtans goed, we kwamen op voorsprong, maar dan waren we te nonchalant."

"Toen we de 2-2 scoorden, sloop er twijfel in de ploeg. Moeten we voor een derde goal gaan of de boel dichtgooien. Dan blijkt dat wij geen resultaat kunnen vasthouden en dat is te wijten aan een gebrek aan ervaring."

Westerlo blijft opnieuw achter met lege handen en moet stilaan opletten om niet in de degradatiezone te belanden. "We zitten serieus in de problemen qua manschappen. We moeten nu ook Maertens wellicht enkele weken missen."

En dat net nu de troepen van Van Wijk voor een heel belangrijk tweeluik tegen Waasland-Beveren en Lierse staan. De blessurelast komt dan ook bijzonder ongelegen. "Het is nu wonden likken, kijken wie er fit is en puzzelen om 11 valabele spelers op het veld te krijgen tegen vrijdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties