Waarom is er een wit paard opgedoken in omgeving Regenboogstadion?

Waarom is er een wit paard opgedoken in omgeving Regenboogstadion?
Foto: © SC

Er is een wit paard opgedoken in de ruime omgeving van het Regenboogstadion. Waar? Wat? Hoe? Waarom? Momenteel staat het wit paard in de showroom van Renson, maar de bedoeling is dat het ros de komende maanden nog enkele keren gaat verhuizen. Een woordje uitleg.

Alles kadert in de Company Challenge die Essevee heeft opgezet. In het kader daarvan staat er momenteel een wit paard in de showroom van Renson, er neergezet door Lamett. Beide bedrijven hebben elkaar namelijk uitgedaagd, de bedoeling is dat andere bedrijven nog zullen volgen. 

"Het is toch hartverwarmend vast te stellen dat duizenden mensen, jong en oud, van elke rang en stand, om de veertien dagen in het stadion samenkomen om hun ploeg aan te moedigen", legt Bruno Descamps van Lamett uit. 

Hij is de eerste die een poging waagt om zoveel mogelijk fans te verzamelen, op 26 december om 14.30 uur. Inschrijven voor een gratis namiddagje voetbal - inclusief cadeautje - kan via DEZE LINK

Voetbal brengt mensen samen

Paul Renson van het gelijknamige bedrijf ging in op de uitdaging: "We houden van een beetje competitie. Dat maakt onze regio zo dynamisch. Concurrentie werkt inspirerend, voetbal is daar een mooi voorbeeld van. En het brengt de mensen samen."

"Als Bruno er in slaagt een honderdtal supporters extra naar een match te lokken, dan zal ik op 24 januari met plezier proberen zijn aantal te verpulveren", lacht de sterke man van Renson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties