Club wint? Geld terug!

Redactie
| 0 reacties
Club wint? Geld terug!
Foto: © Photonews

Op zondag niet minder dan drie heel interessante duels. Stoomt Club Brugge door en duwt het Standard dieper in de put, of profiteert Anderlecht van puntenverlies van blauw-zwart? Alles is mogelijk, maar als Club Brugge wint dan krijgt u eventueel verkeerde gokjes terug.

De kans dat Club Brugge wint op Sclessin is groot: niet minder dan 73% onder jullie ziet hen gewoon winnen in Luik. Denkt u toch dat het anders loopt?

Geen nood: via de geld-terug-garantie kan u op bepaalde gokjes met inzet tot 10 euro uw geld terugkrijgen als Club Brugge alsnog zou winnen. Claim dus zeker via ons je gratis bonus van 60 euro!

Waasland-Beveren wil verder wegkomen van de laatste plaatsen tegen Charleroi, Lierse en Cercle Brugge willen in eigen huis nog eens weten wat winnen is.

Zulte Waregem is - verrassend misschien - bij de gokkers de grote favoriet op winst tegen Lokeren. Ook het geloof in Anderlecht thuis tegen Oostende is zeer groot.

Verrassing in de maak? 60 euro op Oostende levert 540 euro op, bij een gokje op een gelijkspel ben je al gauw 270 euro rijker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties