Essevee in zak en as na zware nederlaag: "Als je uit zoveel kansen niet kan scoren ..."
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Essevee in zak en as na zware nederlaag: "Als je uit zoveel kansen niet kan scoren ..."
Foto: © photonews

Zulte Waregem kreeg in eigen huis een stevige oplawaai van Anderlecht: 0-3. Na de match was het dan ook ontgoocheling troef bij Essevee.

Aernout Van Lindt in Waregem

Op het gelaat van Aleksandar Trajkovski was af te lezen wat heel de ploeg dacht: "Dit verdienen we toch echt niet?" Maar de zware cijfers stonden na 90 minuten voetbal wel op het scorebord.

Om vervolgens te berusten in de zaak: "Zo dingen gebeuren, nu moeten we met opgeheven hoofd verder werken. De terugmatch overbodig? We gaan er het beste van maken en in Anderlecht een nette prestatie neerzetten."

Heel erg overdreven ...

"Dit was geen verdiende nederlaag", klonk het bij N'Diaye. "0-3? Dat is echt heel overdreven en geen juiste weergave van de feiten. Het doet pijn om zo'n zware uitslag te slikken."

Ook youngster Brebels vond de uitslag overdreven: "We kregen zelf ook een aantal goede mogelijkheden en het had helemaal anders kunnen lopen. Ze hadden wat geluk op de juiste momenten, wij wat pech. Of het nu over is? 0-3 ophalen is heel lastig, maar we moeten er in blijven geloven."

Het slotwoord is voor Francky Dury: "Ja, de terugmatch is overbodig. Als je uit vier goede kansen niet kan scoren, dan kan je natuurlijk geen wedstrijden winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties