Reportage Superfan krijgt onvergetelijk kerstcadeau van Chevalier en Claeys: "En een ei bakken lukt net"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Superfan krijgt onvergetelijk kerstcadeau van Chevalier en Claeys: "En een ei bakken lukt net"
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Het Italiaans restaurant Da Franco was de place to be vanmiddag in het centrum van Kortrijk. Niemand minder dan Teddy Chevalier en Arno Claeys doken er achter het fornuis. Het doel? Hamburgers proberen in elkaar flansen voor één van de grootste fans van KVK.

Sander De Graeve in Kortrijk

Voor Yanna Balcaen werd het een namiddag om niet snel te vergeten. "Ik werd door KV Kortrijk uitgedaagd om duizend likes te halen op een foto van mij met mijn zelfgemaakte KVK-vlag. Dat is gelukt. Sindsdien heb ik naar deze dag uitgekeken."

Teddy Chevalier en Arno Claeys, de favoriete spelers van Yanna beloofden immers om voor haar te koken. Na even overleg tussen de twee viel de keuze op een hamburger. "We waren toch even geschrokken met de opdracht. Spaghetti eten we als sportman al elke dag en een hamburger lijkt nu ook niet te moeilijk", aldus Teddy Chevalier.

"Of ik een goeie chef ben? Neen, ik kook zelden of nooit. We krijgen gelukkig genoeg tips van de chef-kok", gaat de Fransman in vorm verder. "Bij mij is het vaak mijn vriendin die kookt, maar ik leer het wel wat van haar", aldus Claeys. "Een ei bakken lukt nog net. Patatten met wat vlees en groentjes ook."

Keukenhulpjes kunnen het nog worden, koks niet

Het was er niet bepaald fris. "Ik heb enorm veel respect voor wie er allemaal in de keuken werkt", zuchtte Chevalier. "Al die warmte en die stress wanneer een heel restaurant tegelijk eten moet hebben..." Ook de chef-kok dacht niet meteen aan een transfer. "Hulpjes kunnen we er nog van maken, koks niet vrees ik."

Uiteindelijk zag het resultaat er best lekker uit. "Ja, het is lekker", gaf ook Yanna, die geen enkele thuiswedstrijd mist, aan. "Het is leuk dat we dit kunnen doen voor iemand die met hart en ziel voor Kortrijk supportert", sluit Claeys af. Vrijdag weten we tegen Gent of de hamburger extra kracht gaf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties