Kortrijk wil winnen van Gent: "Gelijkspelen ligt ons toch niet"

Kortrijk wil winnen van Gent: "Gelijkspelen ligt ons toch niet"
Foto: © Photonews

Kortrijk krijgt vrijdag AA Gent op bezoek in een unieke situatie: de troepen van Vanderhaeghe staan boven die van Vanhaezebrouck. Dromen van meer of de voetjes op de grond? "We willen toch nog een paar keer uithalen."

Door Aernout Van Lindt

In de stand staat Kortrijk gewoonweg drie punten boven AA Gent. Of hoe 'leerling' Vanderhaeghe zijn 'leermeester' Vanhaezebrouck dit seizoen voorlopig - met fris en fruitig voetbal - gewoon weet te overtroeven.

De kloof kan in de winterstop zelfs zes punten worden: "We willen nog wel een paar keer uithalen dit seizoen", aldus Thomas Matton. "We gingen voor 4 op 6 voor de laatste twee matchen, maar gaan nu voluit voor winst ... gelijkspelen ligt ons toch niet."

Leuke kerst? Kan vrijdag nog leuker worden

Een leuke kerst? "Dat is het sowieso al. Maar het kan nog leuker worden als we vrijdag winnen van Gent." Waarom niet dromen dus, al blijven andere spelers wel met de voeten op de grond.

"De derde plek? Dat is heel leuk. Maar we moeten geduldig blijven en nu niet gaan zweven", waarschuwt Ivan Santini. "En niet te veel bezig zijn met play-off 1 op dit moment."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties