Kaminski nog steeds gedreven: "Het kan me weinig schelen wie de vorige doelmannen van Anderlecht waren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Kaminski nog steeds gedreven: "Het kan me weinig schelen wie de vorige doelmannen van Anderlecht waren"
Foto: © photonews

Thomas Kaminski wordt dit seizoen door RSC Anderlecht uitgeleend aan Anorthosis Famagusta. De doelman geniet van de Cypriotische zon, maar denkt zoals altijd vooruit. "Ik vind niet dat ik mezelf onmogelijk heb gemaakt in het Astridpark."

Het moet gezegd: het gaat Thomas Kaminski voor de wind in Cyprus. De doelman miste nog geen minuut bij Anorthosis Famagusta. "Ik kon gewoon niet meer op de bank zitten", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Ik haat het om in de schaduw van iemand anders te staan."

En die 'iemand anders' is natuurlijk Silvio Proto. "Ik heb niets misdaan door te roepen dat ik niet langer op de bank wilde zitten. Ik kon toch moeilijk gaan liegen? Maar het was duidelijk dat Silvio het niet plezant vond. Dat heeft hij me dan ook duidelijk gemaakt."

Niemand is onaantastbaar in België. Messi en Ronaldo spelen elders

Volgens sommigen mag Kaminski een vervolg bij Anderlecht vergeten. "Maar ik vind niet dat ik mezelf onmogelijk heb gemaakt door de waarheid te spreken. Bovendien is niemand onaantastbaar in België. Lionel Messi en Cristiano Ronaldo spelen elders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties