Messoudi trotse peter van Soccer Trophy: "Jammer dat ik zelf niet meer kan deelnemen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Messoudi trotse peter van Soccer Trophy: "Jammer dat ik zelf niet meer kan deelnemen"
Foto: © Photonews

De voorbije tien dagen stond in het Antwerpse Park Spoor Noord alles in het teken van de Soccer Trophy. Jong en oud kon zich uitleven op de kunstgrasvelden. Mo Messoudi is alvast een trotse peter van het evenement. "Al vind ik het enorm jammer dat ik zelf niet meer kan deelnemen."

Door Cédric De Volder

Soccer Trophy was aan de tweede jaargang toe. En opnieuw was het een onverdeeld succes. Ook Mo Messoudi schreef zich met enkele vrienden (onder anderen Vinnie Verhoeven, nvdr.) in voor het herentoernooi. Al waren de kunsten van de middenvelder van Zulte Waregem niet te bewonderen.

"Ik wil het risico niet lopen om tijdens de winterstop geblesseerd te geraken", vertelt Messoudi in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Maar de club maakt er geen probleem van dat we in het tussenseizoen een balletje trappen met enkele vrienden. Het is beter om het balgevoel te onderhouden als je een vijftal weken stilligt, hé."

In het tussenseizoen is het goed om een balletje te trappen met enkele vrienden

Messoudi stampte het evenement samen met Sportizon uit de graszoden en was ook dit jaar peter. "Ik kan niets anders dan een dikke pluim geven aan de mensen die Soccer Trophy ook dit jaar tot een succes maakten. Ik herinner me zelf nog dat ik als jonge gast op straat aan het voetballen was. Dan is zo'n indoortoernooi een pak beter, hé!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties