Brugge-spelers in de wolken met verlenging: "Blijk van vertrouwen"

Jeroen Evens
| 25 reacties
Brugge-spelers in de wolken met verlenging: "Blijk van vertrouwen"
Foto: © Photonews

Club Brugge laat weer van zich horen deze transferperiode. Ditmaal niet voor een inkomende transfer, maar voor de verlenging van de contracten van drie spelers: Engels, Mechele en Storm. Preud'homme spreekt van een "mooi signaal".

Het was voorzitter Bart Verhaeghe die op de nieuwjaarsreceptie van Club met het nieuws naar buiten kwam. Club Brugge verlengt de contracten van Bjorn Engels, Brandon Mechele en Nikola Storm. De drie spelers tekenen bij tot 2019.

Michel Preud’homme drukt zijn tevredenheid uit op de clubwebsite: “Na de contractverlengingen van grote namen Vazquez en Ryan is dit een mooi signaal naar onze eigen opgeleide jonge talenten.”

Dat de drie spelers uit de eigen jeugdopleiding kunnen rekenen op vertrouwen binnen de club is duidelijk. “Het zijn drie belangrijke spelers voor het team en het is goed dat we met hen zekerheid kunnen inbouwen voor een langere periode”, reageert Preud’homme. “Deze verlenging verstevigt de lokale verankering en geeft een mooi signaal naar onze jeugdspelers”, voegde de voormalige doelman daaraan toe.

“Ik ben heel tevreden met deze verlenging”, geeft Engels mee, “Het is een mooie blijk van vertrouwen, zeker gelet op het feit dat die er komt net nu ik geblesseerd ben”. Ook Brandon Mechele is in zijn nopjes. “Amper een jaar geleden tekende ik mijn vorige contract. Ik waardeer het sterk dat Club zelf initiatief neemt om spelers die zich goed ontwikkelen te belonen. Zelf speel ik sinds mijn zevende voor Club en kan mij geen betere club wensen” bewierookt de verdediger blauwzwart.

Nikola Storm beaamt de tevredenheid van zijn collega’s: “Het spreekt vanzelf dat ik heel gelukkig ben. Club is onze club, van kindsbeen af. Ik hoop om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de doelen die we met dit team willen bereiken dit jaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties