Wil jij de Belgische driekleur verdedigen in Dubai? Wees dan snel!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wil jij de Belgische driekleur verdedigen in Dubai? Wees dan snel!
Foto: © Photonews

De start van het WK-kwalificatietoernooi voor amateurclubs in Dubai nadert met rasse schreden. Ook België stuurt een vertegenwoordiger. De inschrijvingen verliepen vlot en de plaatsen zijn krap. Wees dus snel!

In 2015 wordt in Dubai namelijk een heus wereldkampioenschap georganiseerd voor amateurclubs. Meer zelfs: ook België moet worden vertegenwoordigd en daarvoor gaan wij - in samenwerking met One4Seven - op zoek naar een vertegenwoordiger. 

Nog slechts dertig plaatsen...

Hoe gaan we op zoek naar de beste amateurvoetbalploeg van België? Simpel, via een kwalificatietoernooi. In februari zal het Urban Football Complex in Boechout vier weekends lang in het teken staan van het wereldkampioenschap. 

One4Seven organiseert namelijk acht kwalificatierondes, met de grote finale op zaterdag 14 maart. Let wel: het betreft hier geen veldvoetbal, maar 5 a-sidefootball. En de stekjes worden duur. Momenteel is er nog plaats voor amper dertig teams.

Schrijf je dus snel in!

Het is dus een risico om tijd te verliezen. Schrijf jezelf en je ploegje dus snel in via DEZE LINK. Wil je ook nog wat extra informatie over het toernooi? Je kan alles nog eens rustig nalezen via DEZE LINK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties