Reactie Nieuwkomers Lierse maken geen al te beste beurt

Nieuwkomers Lierse maken geen al te beste beurt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse pakte uit met drie nieuwkomers in het Constant Vanden Stock-stadion. En geen enkele maakte een positieve indruk en dat is toch zorgwekkend, want Stojanovic had veel van zijn hoop op hen gevestigd.

Johan Walckiers in Anderlecht

Een verdediger die al na een halfuur een wilde tackle inzet en zo een penalty veroorzaakt: Daniel Mojsov. "Ik weet niet echt of het een strafschop was. Ik moet eerst de beelden nog zien", probeerde de Macedonische international nog. "Er werden trouwens veel fouten voorafgaand gemaakt. Ik denk dat ik al bij al niet slecht heb gespeeld."

Brice Ntambwe mocht ook zijn debuut maken, maar mocht al snel gaan douchen met een rode kaart na een wilde tackle op Tielemans. Achteraf wou de Belgische middenvelder geen commentaar geven over de fase.

Met tien was het echt moeilijk

Etien Velikonja mocht dan weer invallen als het kalf al verdronken was, maar veel zoden aan de dijk bracht dat niet. "Ik probeerde nog iets te creëren, maar met tien man was het echt moeilijk. Zij hebben natuurlijk veel goeie spelers en dat werd snel duidelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties