Vanderbiest: "Ik besef het nog steeds niet" en "De soep staat op"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Vanderbiest: "Ik besef het nog steeds niet" en "De soep staat op"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende incasseerde gisteren een pandoering van jewelste. In het eigen Albertpark verloren de kustjongens met 1-7 van KV Kortrijk. Fred Vanderbiest was na de partij opvallend rustig. "Vier jaar geleden had ik de boel misschien kort en klein geslagen, maar dat haalt niets uit."

Cédric De Volder in Oostende

Fred Vanderbiest was na afloop van de wedstrijd natuurlijk enorm teleurgesteld. "Ik verloor in mijn spelerscarrière als eens met 0-5 tegen Yves Vanderhaeghe en RSC Anderlecht. Maar dat was niet zo'n schande. Wij hebben enorm veel kwaliteit lopen."

"Het verontrust me dat we bij die 0-3-achterstand het boeltje niet hebben gesloten", gaat de oefenmeester verder. "Het bleef opendeurdag, hé. Het doelpunt? Ja, de scheidsrechter is een dood voorwerp... Het vierde doelpunt was al helemaal om te lachen."

De scheidsrechter is een dood voorwerp. Het vierde doelpunt was helemaal om te lachen

Oostende heeft met wedstrijden tegen KAA Gent, Club Brugge, KRC Genk en Sporting Lokeren voor moeilijke weken. "De soep staat op", besluit Vanderbiest. "Maar ik kan niet kwaad zijn op mijn groep. Ik weet zelf nog steeds niet wat er gebeurd is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties