Reactie Brepoels panikeert niet: "We komen een puntje dichter bij Cercle en RMP"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Brepoels panikeert niet: "We komen een puntje dichter bij Cercle en RMP"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren kon Lierse SK gisteren definitief richting play-off 3 verwijzen. Het werd echter een 1-1- gelijkspel op het Lisp. Guido Brepoels was dan wel niet tevreden, maar...

Cédric De Volder in Lier

"We maakten een enorm moeilijke start door", vertelt de coach van Waasland-Beveren. "Het doelpunt van Lierse kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Al vond ik ons beter gaan voetballen na die 1-0."

De Eigenbilzenaar was vooral tevreden over hetgeen hij na de pauze van zijn troepen zag. "We waren dood aan de rust, maar ik vroeg de jongens om opnieuw op te staan. En het moet gezegd: de pressing was ongelooflijk."

De manier waarop we een puntje hebben gepakt zorgt voor een pak hoop

"Jammer genoeg lopen we tegen een domme rode kaart aan, maar dan toont de groep haar weerbaarheid. Ik had hier liever gewonnen, maar de manier waarop we een puntje hebben gepakt zorgt voor een pak hoop."

Volgende week moet de fusieclub absoluut punten pakken tegen KV Mechelen. Er staan daarna namelijk enkele topclubs op het menu. "Maar ik onthoud vooral dat we Lierse op zes punten houden en dat we een puntje dichter bij Cercle Brugge en Royal Mouscron Péruwelz kruipen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties