Preud'homme laat in zijn kaarten kijken: "Het kan meteen voorbij zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Preud'homme laat in zijn kaarten kijken: "Het kan meteen voorbij zijn"
Foto: © Photonews

Club Brugge neemt het morgen in de Beker van België op tegen Cercle Brugge. Michel Preud'homme stoomt met zijn troepen dan wel richting gouden plak, maar ondertussen droomt blauw-zwart ook meteen van de Beker van België.

Door Cédric De Volder

Het is een cliché zo oud als de voetbalstraat. "De competitie krijgt absolute voorrang. Maar we gaan natuurlijk niets laten liggen in de Beker." Nee, het zijn niet de woorden van Michel Preud'homme.

De oefenmeester van Club Brugge verkondigt dan wel meermaals dat de eerstvolgende partij de belangrijkste is, maar afgelopen vrijdag liet hij toch eventjes het achterste van zijn tong zien.

"In de competitie heb je wedstrijden genoeg om een eventuele misstap recht te trekken", aldus Preud'homme. "Maar dat geldt niet voor de Beker van België of zelfs voor de Europa League. Daar kan het eigenlijk meteen voorbij zijn."

Geen rotatie

Met andere woorden: Preud'homme is niet van plan om tegen de Vereniging te roteren. De Luikenaar hoopt meteen een kloofje te slaan met de buren met het oog op de terugwedstrijd. Het blauw-zwarte programma oogt zo al druk genoeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties