Preud'homme dient Vanderhaeghe van antwoord: "Club blijft voor jaloezie zorgen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 67 reacties
Preud'homme dient Vanderhaeghe van antwoord: "Club blijft voor jaloezie zorgen"
Foto: © Photonews

Er resten ons nog twee dagen tot de topper tussen KV Kortrijk en Club Brugge, maar het psychologische steekspel is al begonnen. Yves Vanderhaeghe liet optekenen dat hij weigert mee te doen aan de ophemeling van Club Brugge, Michel Preud'homme dient de Kortrijkzaanse coach van antwoord.

Cédric De Volder in Brugge

Yves Vanderhaeghe stoort zich vooral aan de hoerastemming rond Club Brugge. "Ze hebben gewonnen tegen de B-ploeg van Cercle Brugge. Ik vond het allesbehalve indrukwekkend."

"We mogen toch wel tevreden zijn dat we een optie hebben genomen op de finale van de Beker van België", begrijpt Michel Preud'homme zijn concullega helemaal niet. "Ik heb de indruk dat Club Brugge voor jaloezie blijft zorgen."

Ik moet zeggen dat Vanderhaeghe de laatste tijd veel over Club Brugge spreekt

Het moet gezegd: de Luikenaar viel helemaal uit de lucht toen we het confronteerden met de woorden van de Kortrijk-coach. "Ik ben verrast door die woorden. Er zal wel een reden voor zijn, maar ik weet niet de welke."

"Al moet ik wel zeggen dat Vanderhaeghe de laatste tijd veel over Club Brugge spreekt", besluit Preud'homme. "Ook na de verloren bekerwedstrijd in Kortrijk sprak hij vooral over ons. En dat gebeurde afgelopen weekend ook na hun zege tegen RMP."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties