Reactie Genk-coach McLeish maakt zich geen zorgen na moeilijke week

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Genk-coach McLeish maakt zich geen zorgen na moeilijke week
Foto: © Photonews

Racing Genk sluipt na een moeizame overwinning tegen Waasland-Beveren opnieuw de top zes binnen. De Schot is blij met de prestatie van zijn team, enkel moet die efficiëntie toch nog omhoog.

Robby Morren in Genk

"Waasland-Beveren speelde heel goed georganiseerd en compact. Het was belangrijk dat wij geduld opbrachten. We mochten niet overhaast gaan voetballen en we moesten het juiste moment afwachten", analyseerde McLeish.

"In de eerste helft hadden we wat kansen maar de bal ging niet binnen. Ik heb als speler en als coach veel zulke matchen gehad en dan wil ik toch een compliment aan mijn spelers geven omdat ze tot het einde zijn doorgegaan."

We hadden meer punten verdiend

De opluchting was dan ook groot toen Milinkovic tien minuten voor tijd de netten deed trillen. "We creëren wel kansen. Ik zou me meer zorgen maken als we de kansen niet zouden creëren. De spelers moeten geloven en dan zullen die goals wel volgen. Ik ben tevreden met de manier waarop we spelen, maar we moeten wel efficiënter zijn."

McLeish was maar wat blij met de drie punten na de 1 op 6 tegen Charleroi en Oostende. "We hebben een moeilijke week gehad.  We hadden eigenlijk meer punten verdiend", vindt de Schot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties