Er dreigt een absoluut dieptepunt in het Belgische bekerverhaal...

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Er dreigt een absoluut dieptepunt in het Belgische bekerverhaal...
Foto: © Photonews

Morgen staat de terugwedstrijd van de halve finale van de Beker van België tussen Cercle en Club op het programma. De voorbije weken liep geen kat warm voor de kunsten van de heren profvoetballers op weg naar de Heizel. Maar we vrezen nu toch wel een absoluut dieptepunt te bereiken.

Door Cédric De Volder

Cercle Brugge - Club Brugge. De Trutten tegen de Zotten. Groen-zwart tegen blauw-zwart. We kunnen zo nog eventjes doorgaan. Maar aan de vooravond van de vierde derby van het seizoen ligt geen kat meer wakker van de Brugse stadskroon. 

De troepen van Michel Preud'homme wonnen de heenwedstrijd een weekje geleden met zware 5-1-cijfers. Met andere woorden: ondergetekende mag morgen een wedstrijdje tussen (veredelde) B-elftallen aanschouwen.

"Ik zal pas na het laatste fluitsignaal tevreden zijn. Als we de kwalificatie op zak hebben en er geen blessureleed mee gepaard gaat. Er zullen enkele wijzigingen in het elftal worden doorgevoerd."

Michel Preud'homme mag alleszins tevreden zijn over één zaak. Het wordt wederom een 'thuiswedstrijd' voor Club Brugge. Veel Cercle-fans verwachten we morgen overigens niet in het kille Jan Breydelstadion...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties