'Voormalige sterke man Essevee gaat grote kuis houden bij Antwerp'

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 138 reacties
'Voormalige sterke man Essevee gaat grote kuis houden bij Antwerp'
Foto: © Photonews

Patrick Decuyper moest na het schandaal met de stamnummers oprotten bij Zulte Waregem, maar zat intussen niet stil. Zo dook hij op bij de jeugd in Kortrijk en nu zou hij zijn pijlen richten op Antwerp.

Volgens ATV zou een investeringsgroep rond Patrick Decuyper de club uit de nood willen helpen. Die groep zou overtuigd zijn door Eddy Wauters, de ex-voorzitter van Antwerp die zo'n 5,2 miljoen euro terugeist van The Great Old.

Indien de overname lukt, zouden heel wat koppen rollen. Gunther Hofmans, Peter Verhaegen en Jan Michel zouden moeten verdwijnen. Eddy Wauters zou zelf dan weer een terugkeer maken in de bestuurskamer van stamnummer één.

Wauters zou een soort erevoorzitter willen worden. Luc Van Thillo mag overigens wel blijven, hij voert de gesprekken met de investeerders. Het is nog niet duidelijk wat er zal gebeuren met de 5,2 miljoen euro schuld.

Wat Decuyper betreft moeten we even de klok terugdraaien. Hij wou met het stamnummer van Zulte Waregem ooit al eens een topclub oprichten in Antwerpen. Het stamnummer van Oostende zou dan weer naar Waregem verhuizen. Die soap kostte hem zijn positie bij Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties