Reactie Club Brugge op achterste poten: "Helemaal geen fout voorafgaand aan tweede doelpunt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 160 reacties
Club Brugge op achterste poten: "Helemaal geen fout voorafgaand aan tweede doelpunt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging vanmiddag met de billen bloot in de Ghelamco Arena van KAA Gent. De West-Vlamingen wezen na de nederlaag echter eensgezind in de richting van de arbitrage. "Het was helemaal geen doelpunt voorafgaand aan het eigen doelpunt van Timmy Simons."

Cédric De Volder in Gent

De fase eventjes kaderen. Renato Neto kan zijn hoofd tegen een gemeten vrije trap van Danijel Milicevic zetten, waardoor Timmy Simons geen andere uitweg zag dan Mathew Ryan verschalken.

"Maar eigenlijk had die fase er helemaal niet mogen komen", legt de aanvoerder uit. "Ik zie alleszins geen fout bij de actie van Laurens De Bock. Maar het kan natuurlijk niet dat onze wedstrijd bepaald wordt door één fase."

We mogen niet alles op de ene fase schuiven, maar het was wel een belangrijk moment

Al was Tom De Sutter het niet helemaal met hem eens. "We mogen niet alles op die ene fase schuiven, maar het is wel een belangrijk moment geweest. En een topper wordt nu eenmaal beslist op basis van details."

"Ook ik heb helemaal geen fout gezien", krijgt Thomas Meunier het laatste woord. "Dus eigenlijk moet het op dat moment gewoon 1-1 blijven. Een puntendeling zou overigens een terecht resultaat geweest zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties