Reactie Club Brugge likt wonden na één op negen: "Dat moet nu het nieuwe doel zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 34 reacties
Club Brugge likt wonden na één op negen: "Dat moet nu het nieuwe doel zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kon gisteren wederom niet winnen. De troepen van Michel Preud'homme stoomden dan wel door de Europa League en de Beker van België, maar in onze pintjesliga lukt het niet meer. "Ons vertrouwen is na die nul op negen nochtans niet aangetast", aldus Victor Vazquez.

Cédric De Volder in Gent

Met de billen bloot bij KV Kortrijk en KAA Gent, een gelijkspel in eigen huis tegen Sporting Lokeren. Het is een magere balans voor een team dat rond de jaarwisseling nog als onfeilbaar werd aanzien. 

"We zullen spannende play-offs krijgen", was de opvallende reactie van Michel Preud'homme. "Maar het is niet zo dat we plots met de voetjes op de grond zijn beland. Dat was altijd al het geval. De buitenwereld blies onze prestaties vooral op."

Het is niet leuk, maar het vertrouwen is intact gebleven

"Er sluipt helemaal geen twijfel in de rangen", klinkt het dan weer bij Tom De Sutter en Victor Vazquez. "Het is niet leuk om één op negen te halen, maar het vertrouwen is intact gebleven."

Ook Thomas Meunier tilde allesbehalve zwaar aan het nieuwe puntenverlies. Meer zelfs: de Luxemburger heeft meteen een nieuw doel voor ogen. "Er resten ons nog drie wedstrijden in de reguliere competitie. Negen op negen is dus dé ambitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties