Studeren én voetballen in Leuven bij OHL

Studeren én voetballen in Leuven bij OHL
Foto: © SC

De vrouwen van OH Leuven gaan wel degelijk door, ook volgend seizoen. Vanuit Nederland waren er andere geruchten, maar daar is niets van aan. En dus is OHL ook volgend jaar de ideale combo voor wie studeert en wil voetballen. Dat laat de club weten in een persbericht.

Als studentin verbijf je in Leuven. Je studeert er aan één van de vele instellingen. Je bent er op kot. Als voetbal-ster heb je een sportieve ambitie. Je wil op een hoogstaand niveau spelen. Zijn beiden te combineren?

OHL biedt de mogelijkheden daartoe. OHL-A zal spelen in de Elite-reeks, OHL-B speelt in Eerste Nationale met veel jonge speelsters. Het gekende Leuvens voetbalcomplex “Bruineveld”, waar OHL-vrouwen traint en speelt, is met stadsbus 2 in korte tijd te bereiken. Zelfs met de fiets is de verplaatsing minimaal.

OHL biedt een ideale mogelijkheid. Waarom zou je langdurige verplaatsingen doen? Of zelfs uw sportieve ambitie opgeven? OHL biedt terzake competente begeleiding, met gediplomeerden op sportief en pedagogisch gebied.

Voor meer informatie, contacteer algemeen coördinator Maarten Timmermans op maarten.galaxy@gmail.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties