Wie haalde het 'Team van de Week'?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Wie haalde het 'Team van de Week'?
Foto: © SC

De reguliere competitie is achter de kiezen. We maken ons op om aan de slotceremonie van onze pintjesliga te beginnen. Maar dat doen we natuurlijk niet zonder eerst ons 'Team van de Week' op jullie af te vuren.

Doel

We kunnen ons voorstellen dat het momenteel een zure bedoening is in en rond de Cristal Arena. KRC Genk slaagde er gisteren niet in om play-off 1 te halen. Maar dat zal niet aan Laszlo Köteles gelegen hebben. De doelman van de blauwhemden stond alweer garant voor enkele uitstekende reddingen.

Verdediging

Dat geldt overigens ook voor Timothy Castagne. De 19-jarige verdediger moet zichzelf alvast ook niets verwijten. We kozen overigens voor een driemansdefensie. Darwin Andrade bewees bij Standard dat hij zijn plaats bij de Rouches meer dan waard is. Ook de prestatie van Stefano Denswil - inclusief assist - bij Club Brugge was uitstekend.

Middenveld

Het middenveld kleurt dan weer opvallend Gents. En terecht! Wat een prestatie van de Buffalo's op het veld van RSC Anderlecht. Vandaar: Sven Kums én Brecht Dejaegere. Het duo wordt aangevuld met Neeskens Kebano - toch wel de drijvende kracht achter het PO1-succes van Sporting Charleroi - en Cerclekiller-van-dienst Rafal Wolski

Aanval

En dan komen we tenslotte bij onze doelpuntenmachines. José Izquierdo en John Jairo Ruiz bewezen met respectievelijk twee en drie rozen dat hun stekje meer dan waard zijn. Tenslotte koos onze redactie voor één van de smaakmakers van dit seizoen: Moses Simon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties