Act as One heeft geen probleem met Decuyper: "Maar vrezen voor verhuis"

Act as One heeft geen probleem met Decuyper: "Maar vrezen voor verhuis"
Foto: © Photonews

Gisteren kwamen enkele honderden Antwerp-supporters samen om met Act as One de hete hangijzers te bespreken. Daarbij benadrukt de supportersvereniging dat ze geen probleem hebben met Patrick Decuyper, maar dat ze op bepaalde punten meer duidelijkheid willen.

  • Niet tegen Decuyper
  • Heeft al deel schuld weggewerkt
  • Te weinig transparantie wel

"Naar aanleiding van recente berichten in de media willen we een aantal misverstanden over ons uit de wereld helpen", zegt Act as One-voorman Jorgen Van Laer in GvA. "Zo zijn we niet tegen Patrick Decuyper, zijn we niet enkel uit op een meerderheidsparticipatie, en hebben we zéker niets tegen fans die zelf geen owner zijn. Het belang van de club staat voor ons altijd voorop."

Heel wat sterke punten

Decuyper heeft in hun ogen al goeie dingen gedaan. "Uiteraard heeft hij heel wat sterke punten. Decuyper heeft al 2 miljoen op tafel gelegd, en kon ook een borg van 1,8 miljoen euro voorleggen. Daarenboven was ook de 1/3 schuldherschikking een mooie realisatie."

Maar ook zijn er twijfels. "Zo kennen we nog altijd zijn investeerders niet, is Decuyper geen voorstander van supportersparticipatie, en weten we niets over de stadionexploitatie. De vrees voor een verhuis van de Bosuil is dan ook reëel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties