Reactie Cercle incasseert zware klap: "Niet twijfelen, het zat gewoon tegen"

Cercle incasseert zware klap: "Niet twijfelen, het zat gewoon tegen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aan de rust in de match tussen Cercle en Lierse zag alles er nog vrij rooskleurig uit voor Cercle: Gilles Dewaele had de thuisploeg op gelijke hoogte gebracht, na rust was het een kwestie van afmaken. Maar dat gebeurde dus niet, integendeel. Lierse naast Cercle in play-off 3, een zware klap.

Aernout Van Lindt in Brugge

"Ja, dit is natuurlijk een enorme klap", windt Karel Van Roose er geen doekjes om. "We wisten dat we hen niet mochten laten versnellen, maar dat hebben we wel gedaan. Het is jammer, want we hebben de kansen gehad en begonnen gretig aan de tweede helft ... maar de voorsprong kwam niet."

En dan weet je dat je het deksel op de neus kan krijgen: "Het zat gewoon echt tegen vandaag", aldus nog Van Roose. "Het had anders kunnen lopen, maar goed: nu moeten we vrijdag iets pakken in Lier."

Doelpunt leverde niets op ... jammer

Ook doelpuntenmaker Dewaele zag de nederlaag met lede ogen aan: "Jammer dat mijn doelpunt niets oplevert", sakkerde hij. "Als je ziet hoe de doelpunten vandaag vallen, dan merk je dat we echt pech hadden."

"Er zit maar 1 ding op: vrijdag weer alles geven en proberen winnen in Lier. We moeten niet gaan twijfelen, er zitten geen twijfels in de groep. We moeten vooruit. We moesten het op kracht proberen vandaag, we weten dat ze technisch sterk zijn bij Lierse. Maar meeval ontbrak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties