2 penalty's, 1 match: zo zagen de hoofdrolspelers het

2 penalty's, 1 match: zo zagen de hoofdrolspelers het
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Reguliere competitie: Club Brugge wint van Standard dankzij twee strafschoppen (3-0). Play-off 1: Club Brugge wint van Standard dankzij twee strafschoppen. Nee: u en ik zijn niet dronken en zien niet dubbel, het is gewoon zo. En er viel wat over te zeggen door de protagonisten.

Aernout Van Lindt in Brugge

Beginnen doen we bij de eerste, een domme tackle van Andrade op Refaelov: “Ja, het is gewoon een penalty. Als ik niet tackle, dan gaat hij misschien scoren. Maar ik ben gewoon te laat, dat is mijn fout”, stak Andrade de hand in eigen boezem.

“Klopt: hij komt aangegleden met twee voeten vooruit. Of ik het opzoek? Ja, maar hij raakte me echt wel en ik kon niet weg”, beseft ook Refaelov.

Ik zag de bal niet

“Over de tweede kan je meer discussiëren”, meende de Israëliër. “Maar hij is wel ver van het lijf met zijn arm.” Oulare – die de voorzet gaf – treedt bij: “Het was misschien niet bewust, maar hij heeft hem duidelijk mee: handspel.”

Terug over naar de andere kant van de mixed zone bij Andrade? “Ik glij in, ik zag de bal niet. Ik kon er niets aan doen, het is erg ongelukkig. Maar ik neem de fout op mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties