Reactie Cornelis: "Ik zag heel veel schrik bij ons"

Cornelis: "Ik zag heel veel schrik bij ons"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge staat weer bij af. Erger nog, als ze volgende week verliezen - wat niet denkbeeldig is gezien de scenario's van de voorbije weken - is het gewoon gedaan voor de Vereniging.

Johan Walckiers in Brugge

Hans Cornelis besefte maar al te goed dat het weer slappe kost was dat Cercle zijn publiek die eerste helft serveerde. "Ik zag heel veel schrik bij ons", zei de verdediger. "We komen op achterstand na een domme fout aan de zestien en dan moeten we weer achter de feiten gaan aanlopen."

De tweede helft was beter, met veel powerplay naar voor. "We weten dat we het Lierse kunnen moeilijk maken met lange ballen", verklaarde Cornelis. "We hebben heel wat kansen gehad, maar als je ze niet afmaakt, heb je een probleem. Dat is toch de essentie van voetbal."

Opgeven ligt niet in mijn karakter

Kristof D'Haene moest hem daarin bijtreden. "We begonnen de eerste helft veel te slap. We gaven één kans weg en het was prijs. Wij kregen genoeg kansen om te scoren, maar het geluk was aan hun kant. Wat nu? Tja, kopjes bij elkaar steken en het oplossen in Lier. Opgeven ligt niet in mijn karakter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties