Zo gaat het nieuwe stadion van KV Mechelen eruit zien (met beelden)

Lander Marin
| 36 reacties
Zo gaat het nieuwe stadion van KV Mechelen eruit zien (met beelden)
Foto: © SC

KV Mechelen mag stilaan beginnen dromen van een hernieuwd Argosstadion Achter de Kazerne. Het college van burgemeester en schepenen van de stad Mechelen heeft de bouw- en milieuvergunning goedgekeurd.

“Daar zijn we uiteraard blij mee. Zo komen we weer een stapje dichter bij de renovatie van ons stadion”, aldus stadiondirecteur Marc Faes op de clubwebsite.

Toch moet er nog heel wat geregeld worden. “De komende dagen zitten we nog samen met een delegatie van de buurtcomités voor overleg en ook intern zijn we nog hard aan het werk om extra planningen en afspraken te maken. Zodra we meer en definitief nieuws hebben, brengen we dit uiteraard naar buiten.”

Ontwikkelingsfases

De renovatie van het stadion van Malinwa is gepland is fases. De huidige staantribunes worden vernieuwd en er zal een zittribune bijkomen. Aan de kant van Telenet komen er staan- en zitplaatsen, maar ook skyboxen.

Achter de hoofdtribune worden er kantoren geplaatst. Er komt ook een ruimte met een fitness en een kindercrèche. Voor een meer visueel beeld van heel het gebeuren kan u hieronder terecht:


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties