Reactie Tainmont gelooft erin: "Gaan voor de vierde plek, maar wie weet?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Tainmont gelooft erin: "Gaan voor de vierde plek, maar wie weet?"
Foto: © photonews

Clément Tainmont was vanavond hét verschil tussen Charleroi en Standard. Het verschil tussen euforie en (lichte) wanhoop. Charleroi mag naar boven kijken, voor Standard lijkt het waterkansje op de titel helemaal weg.

Sander De Graeve in Charleroi

"Ik denk dat ze mij bij Standard een beetje vergeten waren", lachte Tainmont achteraf. Bij zijn goal mocht hij helemaal alleen aan de tweede paal binnen knallen. Doelman Thuram en zijn defensie zagen er niet goed uit. "Ik kreeg niet veel ballen in de eerste helft, maar ik scoor. Zo mag het best altijd zijn."

Het was een felbevochten bedoening, hier in Charleroi. "Wat het verschil was tussen Charleroi en Standard? De efficiëntie. We hebben het niet makkelijk gehad, zeker met die technische hoogstandjes van Carcela."

Iedereen blijven ambteren

De winger is nog maar pas fit nadat hij de wedstrjid tegen Kortrijk moest missen, maar staat met Charleroi toch maar mooi met zeven op twaalf. Onverhoopt. "We gaan gewoon verder doen zoals we bezig zijn. Dat is iedereen zoveel mogelijk ambeteren en tonen dat het kleine Charleroi blijft groeien."

"Als we zo blijven doorgaan, thuis alles winnen en ook buitenshuis punten pakken, ziet de toekomst er mooi uit", aldus Tainmont. "In de groep kennen we onze kwaliteiten en die van de anderen. De vierde plaats, daar lijkt iedereen in de groep het over eens. Maar we gaan ons niet laten tegenhouden om op hogere doelen te mikken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties