Reactie Goalgetter Van Eenoo: "Doelpunt is ook voor Gregory"

Goalgetter Van Eenoo: "Doelpunt is ook voor Gregory"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Invallen en scoren. Dat was vandaag de geslaagde opdracht van Lukas Van Eenoo. Na de wedstrijd troffen we dan ook een gelukkige goalgetter, die zijn doelpunt wilde opdragen aan twee mensen.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

"Dit doelpunt is er eentje voor Gregory Mertens en voor mijn tante, die ook in het ziekenhuis ligt", aldus de goalgetter van dienst. Van Eenoo is leeftijdsgenoot van Mertens en speelde met hem diverse jaren in loondienst van Cercle Brugge.

"En het was een mooi doelpunt, ja", ging de middenvelder verder. "Het was belangrijk om de score te verdubbelen, en we mogen blij zijn dat we opnieuw konden winnen."

In reguliere competitie acht keer op verplaatsing gewonnen

De ambitie van de Kortrijkzanen blijft zo duidelijk: "We mogen zeggen dat we voor die vierde plek en Europees voetbal gaan. Dan zullen we misschien wel op verplaatsing moeten gaan winnen. In de reguliere competitie is dat wel gelukt."

Ook coach Vanderhaeghe deelde die mening: "We zitten met 7 op 9 in eigen huis op schema. Dat we op verplaatsings zullen punten moeten pakken? Klopt, maar we hebben in de reguliere competitie ook acht keer op verplaatsing gewonnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties