Reactie Riga in het nauw: "Betreur mijn keuzes niet, wel de match"

Riga in het nauw: "Betreur mijn keuzes niet, wel de match"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afdruipen. Dat was misschien wel het woord dat het beste paste bij de manier waarop José Riga richting catacomben trok na de 3 op 15. In tegenstelling tot de vorige matchen was er nu zelfs enkel bij vlagen goed voetbal te zien. De coach zag zelf ook dat het niet goed was.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

"Op 20 minuten na waren we vandaag niet op de afspraak", was de coach van de Rouches kristalhelder in zijn analyse. "We hadden er klaar moeten voor zijn vanaf het begin en niet na een uur in actie schieten."

In tegenstelling tot de voorbije wedstrijden was nu dus ook het spel van de Luikenaars niet goed. "Neen, het was echt niet goed vandaag. Play-off 1 wordt zo moeilijker en moeilijker voor ons, we zullen volgend weekend moeten tonen wat Standard wil."

Opmerkelijk: pas na de inbreng van Legear en De Camargo begon het ietwat te draaien bij de Rouches: "Ik heb geen spijt van mijn keuzes, wel van de wedstrijd", bekende Riga kleur. 

Zeker niet ontevreden dat De Camargo niet startte

Starten met De Camargo op de bank leek nochtans geen goede keuze. "Hij is al heel het seizoen het wapen van Standard", beaamde Yves Vanderhaeghe.

"Ze kwamen natuurlijk in de match doordat wij na de 2-0 misschien wat achterover leunden, maar laat ons duidelijk zijn dat ik niet ontevreden was dat hij niet startte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties