Reactie Raman: "Die goal is voor 85% van mij"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Raman: "Die goal is voor 85% van mij"
Foto: © Photonews

Het leek in Kortrijk niet het dagje van Benito Raman te worden. De spits, die niet zo lang geleden nog in het rood en wit van Kortrijk te bewonderen was, kon al in de eerste helft rood krijgen, maar forceerde uiteindelijk de winning goal.

Sander De Graeve in Kortrijk

Eerlijk, als het aan ons lag, was Raman bij de rust al gewisseld door Simon. "Die eerste twintig minuten waren echt heel slecht", gaf de jonge spits grif toe. "Daarna begon het beter en beter te lopen. Mijn tweede helft is altijd mijn beste, dat heb ik ook nu kunnen tonen." Vanhaezebrouck kon Raman er eigenlijk ook niet af halen.

Echt slecht in het begin

Pedersen zou de wedstrijd sowieso niet volmaken en er zaten onvoldoende spitsen op de bank om én Raman én de Deen te wisselen. De spoeling dreigt volgende week toch wat dunnetjes te worden. Raman is immers geschorst. "We moeten hopen dat Pedersen gerecupereerd is. Anders zijn ook David Pollet en Yaya Soumahoro er nog."

Na de rust ging het, zoals Raman al aangaf, een pak beter. Scoren was hem echter niet gegund. Chanot tikte de bal voor de neus van Raman voorbij zijn eigen doelman. "Eerlijk? Tijdens de wedstrijd dacht ik dat ik gescoord had. Op de beelden zag ik dat het Chanot was. Die goal mag ik toch voor 85% op mijn naam schrijven. Zonder mij valt die niet."

Daar heeft de jonge spits gelijk in, al was vooral de bal van Milicevic perfect. "We weten dat Mili die ballen kan trappen, hé. Ik moet gewoon zorgen dat ik voor mijn man kom en op tijd ben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties