Een slagje slaan? Deze keepers en verdedigers uit de Jupiler Pro League zijn einde contract!
Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
Een slagje slaan? Deze keepers en verdedigers uit de Jupiler Pro League zijn einde contract!
Foto: © Photonews

Het seizoen nadert stilaan zijn einde en de spelers uit de Jupiler Pro League kunnen dus al even aan de volgende voetbaljaargang beginnen denken. Al weet nog niet iedereen waar hij dan zal spelen…

Verschillende jongens in onze competitie beschikken namelijk over een aflopend contract. De komende dagen lijsten we de belangrijkste spelers die straks einde contract zijn op. Beginnen doen we met de doelmannen en verdedigers.

Vladan Kujovic (Club Brugge)

De Serviër kende vooral persoonlijk een zwaar jaar. Hij overwon kanker en gaf al aan dat hij nu gewoon geniet van iedere training en wedstrijd. Het is nog niet duidelijk of hij een nieuw contract zal tekenen bij Club Brugge.

Nicaise Kudimbana (Anderlecht)

Speelde sinds zijn overgang naar Anderlecht geen minuut meer in eerste klasse. Reservedoelman en in de kleedkamer een van de gangmakers. Door het jonge geweld dat er stilaan doorkomt (Roef en Svilar) krijgt hij wellicht geen nieuw contract.

Eiji Kawashima (Standard)

De Japanner verloor dit seizoen zijn plaats onder de lat bij Standard. Het is niet duidelijk of de Rouches hem alsnog een nieuwe deal zullen voorschotelen.

Giorgios Galitsios (Lokeren)

De Griekse rechtsachter is einde contract bij Sporting Lokeren en verkast zo goed als zeker terug naar zijn vaderland. Er werd gewag gemaakt van interesse van Club Brugge en Standard, maar dat werd tot dusver nog niet concreet.

Hans Cornelis (Cercle Brugge)

De rechtsachter van Cercle Brugge vertrekt deze zomer mogelijk op Jan Breydel. "Ik ben einde contract en mogelijk was dit mijn laatste match voor Cercle", zei hij na afloop van play-off 3.

Carl Hoefkens (KV Oostende)

De inmiddels 36-jarige Hoefkens ziet zijn verbintenis bij KV Oostende binnenkort aflopen. Hij gaf aan zich nog goed genoeg te voelen voor op zijn minst één jaar eerste klasse. Maar of dat bij KVO zal zijn, is nog niet duidelijk.

Capdevila, Buysse, Cordier, Mojsov,...

Maar er zijn natuurlijk nog jongens die straks mogelijk geen nieuw contract krijgen bij hun huidige club. Een kort overzicht: Michaël Cordier, Enes Sipovic (Westerlo), Daniel Mojsov, Joan Capdevila, Karim Hafez (Lierse), Stef Wils, Bart Buysse (Cercle Brugge), Jonathan Vervoort (Charleroi), Jimmy Hempte (Oostende) en Karim Belhocine (Gent).

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties