Heeft Meunier het shirt van Club voor het laatst gedragen? Preud'homme reageert!
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Heeft Meunier het shirt van Club voor het laatst gedragen? Preud'homme reageert!
Foto: © SC

Thomas Meunier ligt momenteel in de lappenmand. De Luxemburger is één van die jongens die na het seizoen wel eens andere oorden zou kunnen opzoeken. De kans is dus groot dat hij het shirt van blauw-zwart al voor het laatst heeft gedragen.

Door Cédric De Volder

Thomas Meunier herstelt momenteel van een spierscheurtje. De Luxemburger is twijfelachtig voor de twee resterende wedstrijden van het seizoen. Heeft hij op het veld van RSC Anderlecht voor het laatst een shirt van Club Brugge gedragen?

De drievoudig Rode Duivel is namelijk één van de jongens die van dichtbij gevolgd wordt door geïnteresseerde clubs. Meer zelfs: met interesse van Hannover 96, Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg, TSG 1899 Hoffenheim en Borussia Mönchengladbach lijkt zijn toekomst in de Bundesliga te liggen.

Voor mijn part komt hij ook in aanmerking om gewoon bij Club te blijven

Ook Michel Preud'homme spreekt zich uit over de kwestie. "Of hij zijn laatste wedstrijd al heeft gespeeld? Hij zal misschien klaar zijn voor de slotwedstrijd. Voor mijn part komt hij ook in aanmerking om gewoon bij Club te blijven." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties