Transfergeruchten 14/06: 'Falcao heeft akkoord met Chelsea'

Martijn Goethals
| 5 reacties
Transfergeruchten 14/06: 'Falcao heeft akkoord met Chelsea'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het voetbalseizoen zit er overal op. Dat wil zeggen dat de geruchtenmolen opnieuw enkele versnellingen hoger begint te draaien. Onze redactie gooit alles in een handig overzicht. Dit zijn de heetste transfergeruchten van de dag.

Afgeronde transfers

  • Club Brugge blijft zijn beloftenkern versterken. Vandaag werd bekend dat Daouda Peeters (Lierse), Kensau Mansangu (KV Mechelen) en Marlon Lukinga Bina Lemba (Moeskroen) naar Brugge trekken.

Transfergeruchten

  • Lars Bender kan rekenen op de interesse van Arsenal. Coach Arsène Wenger zou gecharmeerd zijn door de 26-jarige Duitse middenvelder van Bayer Leverkusen. Er zou een bod van zo’n 25 miljoen euro voorbereid worden door The Gunners, zo staat te lezen op de site van The Independent.

  • Volgens de Portugese krant Record zou er een akkoord bereikt zijn tussen Chelsea en Monaco over de 29-jarige Colombiaanse spits Radamel Falcao. De deal zou volgende week officieel bekendgemaakt worden.

  • Volgens het Kroatische medium Jutarnji zou Liverpool op het punt staan om de 21-jarige Kroaat Mateo Kovacic aan te trekken. De middenvelder van Internazionale zou voor zo’n 25 miljoen euro de overstap maken naar The Reds.

  • De Engelse media blijven Angel Di Maria linken met een vertrek uit Old Trafford. Uitgerekend stadsgenoot City zou zijn zinnen op de gewezen Real Madrid-aanvaller hebben gezet. Verder volgen ook PSG, Bayern en Barcelona de situatie rond Di Maria op de voet.

  • In Westerlo moeten ze stilaan rekening beginnen houden met een vertrek van Christian Dorda. Volgens de Duitse pers zou Hansa Rostock de 27-jarige verdediger graag overnemen.

  • Anderlecht blijft aan de mouw trekken van de Egyptenaar Mahmoud Hassan Trezeguet. Egyptische bronnen melden dat Anderlecht zijn bod op Trezeguet zou hebben opgevoerd tot 3,5 miljoen euro.

  • Mario Balotelli staat voor een terugkeer naar de Serie A. Zijn passage bij Liverpool draaide uit op een sisser en het Italiaanse Sampdoria zou een uitweg kunnen bieden voor Balotelli. Al zou Sampdoria enkel geïnteresseerd zijn in een uitleenbeurt.

  • Wie ook terug zou kunnen keren naar Italië is Pepe Reina. De reservedoelman van Bayern zou een tweede passage het Napoli van Dries Mertens maar wat graag zien zitten. Dat meldt Sky Sports Italia.

  • Manchester United wilt zo snel mogelijk werk maken van een nieuwe verdedigingslinie. De Britse pers meldt dat Louis Van Gaal zijn blik heeft gericht op Nicolas Otamendi (Valencia) en Sergio Ramos (Real Madrid). Een alternatief voor de twee zou John Stones van Everton zijn.

  • José Mourinho staat op het punt om een nieuw contract te tekenen bij Chelsea. De nieuwe verbintenis zou vier jaar lang gelden en verzekert meteen dat de Portugees de bestbetaalde trainer in de Premier League wordt.

  • Het blijft rumoer regenen rond Raheem Sterling. Man City ligt volgens de Britse pers in pole position voor het goudhaantje. Maar ook Arsenal en vooral Real Madrid willen erg ver gaan om Sterling aan te trekken.

De transfergeruchten van de voorbije dagen:

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-13/transfergeruchten-13-06-engelse-top-wil-higuain-musonda-komt-niet-naar-belgie
https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-11/transfergeruchten-11-06-nieuwe-coach-voor-mertens-ook-nieuws-over-abate-schweini-en-firmino
https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-10/transfergeruchten-10-06-jackson-martinez-heeft-akkoord-met-ac-milan?ref=popular

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-09/transfergeruchten-09-06-tevez-heeft-clubs-voor-het-uitkiezen-roma-wil-shoppen-bij-psg

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-08/transfergeruchten-08-06-inter-doet-bod-op-halve-belg

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-07/transfergeruchten-07-06-tottenham-denkt-aan-halve-belg

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-06/transfergeruchten-06-06-lokeren-trekt-de-geldkraan-open-voor-israelische-spits

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-05/transfergeruchten-05-06-cercle-heeft-weer-beet-en-ook-nieuws-over-de-pauw-mandanda-en-silva

 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties