Lepoint heeft keuze gemaakt: "Dury en ik weten perfect wat we aan elkaar hebben"

Lepoint heeft keuze gemaakt: "Dury en ik weten perfect wat we aan elkaar hebben"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christophe Lepoint is de nieuwe aanwinst van Zulte Waregem. Zopas tekende hij officieel een contract voor twee seizoenen aan de Gaverbeek. "Essevee heeft kort op de bal gespeeld."

Voetbalkrant was er gisteren als de kippen bij (lees HIER nog eens na) om aan te kondigen dat Christophe Lepoint de volgende versterking van Zulte Waregem zou worden, vandaag is de deal al helemaal officieel rond.

De 30-jarige polyvalente middenvelder was bij het Engelse Charlton Athletic aan de slag en tekende een contract voor twee seizoenen bij Essevee.

Terug een sportieve rol van betekenis spelen

"Ik ben heel tevreden dat ik naar België kan terugkeren. Mijn gezin was in België gebleven en dat heeft mijn keuze bepaald om die stap te zetten. Charlton begreep mijn situatie en SV Zulte Waregem heeft heel kort op de bal gespeeld", aldus Lepoint in een eerste reactie.

"Ik wil mee hun ambitie waarmaken om sportief terug een rol van betekenis te spelen na een minder seizoen. Ik heb nog met Francky Dury samengewerkt en we weten perfect wat we aan elkaar hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties