Nieuwe aanwinst van de Rouches: "Hij is een echte dribbelaar"

De Wit Bram
| 8 reacties
Nieuwe aanwinst van de Rouches: "Hij is een echte dribbelaar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Één van de nieuwkomers bij Standard is de 23-jarige flankaanvaller Anthony Knockaert. Hij kwam gratis over van de Engelse eersteklasser Leicester City, waar zijn contract afliep. Bij de Engelse club had Knockaert het afgelopen seizoen moeilijk om een basisplaats te veroveren.

Romain Molina, de bedenker van de site Hat-Trick en iemand die het Engelse voetbal van dichtbij volgt, laat in een interview met Walfoot zijn licht schijnen over de aanwinst van de Rouches. “Met Knockaert krijgen ze er op Sclessin een echte dribbelaar bij”, aldus Molina.

De Fransman, die zijn profcarrière bij Guingamp begon, speelde twee seizoenen geleden nog een belangrijke rol bij de promotie van Leicester naar de Premier League. Maar op het hoogste niveau kwam de flankspeler tekort? “Hij heeft zo zijn sterktes en zwakkere punten”, licht Molina toe.

Individualistisch ingesteld

“Hij is snel en heeft een goeie dribbel. Maar soms is hij te individualistisch ingesteld. En ik vind de kwaliteit van zijn voorzetten ook maar matig. In een ploeg die fel inzakt en veel verdedigt, zoals Leicester in de Premier League, heeft hij het moeilijk om zich door te zetten.”

De fans van Standard zien graag spelers die hun truitje nat maken, zal Knockaert er zich thuisvoelen? “Heel zeker, hij houdt erg van sfeervolle stadions en zal het publiek om steun vragen als hij vindt dat de ploeg dat nodig heeft. Hij geeft altijd het volle pond, zelfs tot tackelen toe”, zo besluit Molina. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties