Dit moét je weten over de Keizer Karel Cup: voetbal, barbecue, drank én top-dj's!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Dit moét je weten over de Keizer Karel Cup: voetbal, barbecue, drank én top-dj's!
Foto: © SC

Vrijdag is het opnieuw zover. Dan gaat de negentiende editie van de Keizer Karel Cup van start. Het toernooi groeide door de jaren heen uit tot 'het toernooi to be' en dat zal dit jaar niet anders zijn. Voetbalkrant.com is sponsor van het evenement en wij vertellen u graag meer over het toernooi.

Door Timothy Collard

Vrijdagavond trekt de Keizer Karel Cup zich op gang. Dit jaar schreven meer dan 400 ploegen zich in. Op de 35 kunstgrasvelden komen tussen vrijdag en zondag maar liefst om en bij de 5.000 spelers in actie en 1.600 overnachten vrijdag-en zaterdagnacht zelfs op de camping aan de Blaarmeersen.

Top-dj's

Vorig jaar zorgde het WK in Brazilië voor een feestje op de Keizer Karel Cup. Wel, dit jaar bouwt de organisatie graag verder op de eerste titel ooit van KAA Gent. Het belooft dus opnieuw een feestje te worden in de Arteveldestad

De organisatie van de Keizer Karel Cup wil meer dan ooit tevoren zorgen voor een échte festivalsfeer. Overdag zal er voldoende randanimatie zijn en ’s avonds/’s nachts zullen enkele Belgische top-dj’s voor een topsfeer zorgen. Zo komen onder meer Laurent Wéry en Peter Luts plaatjes draaien.

Special act

Op vrijdag pakt de organisatie ook uit met een special act. “Maar daar kunnen we momenteel nog niets over zeggen. We gaan dat nog niet verklappen”, zo klonk het nog ietwat mysterieus.

Iedereen is alvast welkom. De organisatie verwacht de komende dagen 20.000 à 25.000 bezoekers. De Keizer Karel Cup is toegankelijk voor jong en oud. Wie een leuke voetbalmatch wil meepikken of gewoon de sfeer wil komen opsnuiven; de ingang is gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties