KV Mechelen kent geen problemen tegen derdeklasser

Geoffrey Rockele

Na overwinningen op het veld van Rupel Boom en Heist mocht KV Mechelen zich opmaken voor een duel tegen KSV Bornem. Malinwa kende geen enkel probleem met de derdeklasser. Na een helft was de klus al geklaard.

Ondanks de hitte begonnen de mannen van trainer Jankovic stevig aan de wedstrijd. Bornem-doelman De Loose eiste in de beginfase een hoofdrol op, maar moest zich na een kwartier toch gewonnen geven toen Hanni de bal aan de tweede paal simpel kon binnentikken.

Op het halfuur kon Veselinovic ook zijn doelpuntje meepikken. De bal werd teruggelegd van op de achterlijn en daar wist de boomlange spits wel raad mee: 0-2. Vlak voor rust viel het doek voor Bornem helemaal wanneer Cissé met een hard schot voor de derde keer de netten deed trillen.

Avondwandeling

De tweede helft was dan ook een formaliteit. KV Mechelen controleerde rustig de wedstrijd en probeerde af en toe nog te prikken. Een keer vond Malinwa de weg nog naar doel, toen Van Damme de bal in de verste hoek kon binnenkoppen. Eindstand 0-4.

KV Mechelen eerste helft: Coosemans, Paulussen, Kosanovic, De Witte, Veselinovic, De Petter, Claes, Mingiedi, Cissé, Hanni, Verdier

KV Mechelen tweede helft: Swolfs, De Maeyer, Van Cleemput, Van Damme, Nshole, Vanlerberghe, Rits, Mees, Van Tricht, Leal, Okitokandjo