Club Brugge zag tester voor Gent kiezen: "Speler die we niet echt nodig hadden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 33 reacties
Club Brugge zag tester voor Gent kiezen: "Speler die we niet echt nodig hadden"
Foto: © photonews

Een opmerkelijke transfer op de Belgische markt deze week. Hatem Abd Elhamed trainde en speelde bij Club Brugge mee als tester, maar koos eieren voor zijn geld en tekende een contract bij… KAA Gent.

Blauw-zwart gaf de Israëlische rechtsachter een kans om zich te bewijzen, maar na twee weken hield Elhamed het voor bekeken. Club Brugge ging er van uit dat de speler was teruggekeerd naar zijn club Ashdod, maar dat liep toch even anders…

De 24-jarige Elhamed trok naar de Ghelamco Arena, legde er medische testen af en zette zijn krabbel onder een overeenkomst voor de komende vier seizoenen. De Buffalo’s zouden 1 miljoen euro neertellen voor hun nieuwste aanwinst.

"Zijn testperiode kwam gewoon goed van pas"

Club Brugge greep dus naast de speler, maar daar tilt CEO Vincent Mannaert niet al te zwaar aan. “Het was nooit onze intentie om een serieuze transfersom neer te leggen voor een speler die we niet echt nodig hadden”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“We hebben er dus geen probleem mee dat Elhamed nu voor AA Gent heeft getekend. Zijn testperiode kwam gewoon goed van pas omdat we in die periode met een tekort aan rechtsvoetigen zaten. Nu zijn de verdedigende posities opnieuw dubbel bezet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties