Goed nieuws voor Anderlecht? 'Porto drukt door voor Ezekiel'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 37 reacties
Goed nieuws voor Anderlecht? 'Porto drukt door voor Ezekiel'
Foto: © photonews

Zomerbreak bij Thuis en Familie, maar de soap rond Imoh Ezekiel gaat onverstoord verder. Standard en Anderlecht trekken flink aan de mouw van de Nigeriaanse spits, maar die is straks mogelijk eigendom van FC Porto. Wat niet eens zo slecht nieuws zou zijn voor paars-wit.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Luciano D’Onofrio zich nu eens serieus gaan moeien met het complexe dossier van Ezekiel. De voormalige sterke man van Standard zou van zijn goede banden met Porto gebruik willen maken om Ezekiel naar daar te loodsen.

En dat zou allesbehalve slecht nieuws zijn voor Anderlecht. Eens Porto de aalvlugge aanvaller beet heeft, zou het hem graag willen verhuren. En dat opent vanzelfsprekend deuren voor Anderlecht, waar D’Onofrio dezer dagen uitstekende contacten heeft.

Standard staakt de strijd

Standard lijkt de strijd dan weer te staken. “We denken niet meer aan Ezekiel. We hebben Al-Arabi en Imoh een voorstel gedaan. Het is aan hen om ons te contacteren als zij er op in willen gaan”, zegt sportief raadgever Axel Lawarée in de krant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties