"Klingenberg, Heath én Morgan zijn meer dan welkom bij Anderlecht"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
"Klingenberg, Heath én Morgan zijn meer dan welkom bij Anderlecht"
Foto: © photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Zlatan is een volstrekte idioot die constant onzin uitkraamt”

Noel Gallagher, de zanger van Oasis en grote fan van Manchester City, heeft het niet zo begrepen op Zlatan Ibrahimovic. Dat zet bovenstaande quote lekker in de verf.

“Die klojo van een Obradovic gaat Deschacht uit de ploeg spelen”

Herman Brusselmans besprak, met een serieuze knipoog weliswaar, dan weer de transfer van Ivan Obradovic naar RSC Anderlecht. “Die klojo gaat Deschacht uit de ploeg spelen”, aldus de schrijver.

“Steven Gerrard, is dat niet die speler van Manchester United?”

Steven Gerrard gaat voor LA Galaxy spelen, maar niet iedere Amerikaan ligt wakker van het voetbal. Dat werd duidelijk toen Sky Sports de straat optrok en aan voorbijgangers vroeg wie Gerrard nu eigenlijk was. Amerikanen en voetbal…

“De vrouwen van Team USA zijn welkom bij Anderlecht”

De mannen van Team USA zien we het niet meteen doen, maar de vrouwen schreven enkele dagen geleden wel het WK op hun naam. “Klingenberg, Heath en Morgan zijn welkom bij Anderlecht”, merkte een lezer op.

“De nieuwe sponsor van Voetbalkrant.com: Kerk en Leven”

We hebben het misschien wat zelf in de hand gewerkt, maar we konden dan ook niet om de Ramadan-verhalen over Anthony Vanden Borre heen. Een lezer weet waarom die berichten verschenen. “De nieuwe sponsor van Voetbalkrant.com is Kerk en Leven”, grapte hij.

38-0 verliezen, maar “We deden het vrij goed”

Micronesia… Tja, wat kunnen we daar over kwijt. Pingpong zou die jongens misschien beter af gaan, maar toch doen ze hun best in het voetbal. Zelfs na een 38-0-nederlaag bleef de coach positief. “We deden het vrij goed in de tweede helft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties